В Острозі провели семінар для атовців

26 Серпня 2019, 11:33
2949

Для військовослужбовців та  учасників АТО (ООС) в Острозі провели семінар з првової допомоги. 

Захід відбувся у червер, 22 серпня, у Острозькій міськрайонній філії Рівненського обласного центру зайнятості. Про це повідомляють на сторінці центру зайнятості у Facebook.

Раніше у Луцьку відбулись семінари для учасників АТО (ООС) Рівненської та Волинської областей в рамках проєкту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», в якому взяв участь безробітний Острозької філії Сергій Семенюк, який поділився отриманими знаннями із присутніми учасниками заходу.

1

 

Задля підвищення правової грамотності й обізнаності громадян з числа учасників антитерористичної інформації, а також з метою покращення їх доступу до безоплатної правової допомоги на захід запросили спеціаліста бюро правової допомоги.

Головний спеціаліст Острозького бюро правової допомоги Віталій Доманюк пояснив для присутніх, що безоплатна вторинна правова допомога – це допомога, яка надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів Державного бюджету України, проінформувала їх про те, хто має право на таку допомогу, куди звертатися для її отримання, а також про те, які правові послуги можна отримати в бюро правової допомоги. Під час семінару були розглянуті питання діяльності бюро, основні його завдання та можливості.


 

Спеціаліст бюро надав консультації щодо питань соціального забезпечення учасників бойових дій, зокрема, учасників АТО, першочергового надання земельних ділянок для таких осіб, а також пільг у сфері житлово-комунального забезпечення. Крім того, присутні мали можливість отримати юридичні консультації щодо порядку оформлення спадщини та реалізації права особи на оформлення субсидії. 

Після семінару усі охочі отримали кваліфіковані юридичні консультації з тих питаннь, які цікавили кожного з них.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром