Бив і принижував, – відомі подробиці резонансного побиття в Острозі

17 Серпня 2019, 10:34
Постраждалий Володимир 10516
Постраждалий Володимир

Двадцятисемирічний острожанин побив до півсмерті хлопця, бо переплутав з іншим. Інформація про бійку, яка ледве не коштувала життя, облетіла всі ЗМІ.

Бійка в Острозі ледь не закінчилася смертю

Як вдалося з’ясувати Анні Махно, власній кореспондентці ТСН на Рівненщині, інцидент зафіксували камери спостереження біля розважального закладу, де все трапилося.

На записі видно, як нападник б’є хлопця ногами, відштовхує дівчину, яка намагається його зупинити, повертається й гамселить, поки той не втрачає свідомості. Але навіть по тому продовжує бити ногами й головою об капот автівки. Але цього виявилося не досить – згодом нападник справив на тіло непритомного парубка свої природні потреби.

Наразі постраждалий Володимир у лікарні в дуже важкому стані. Лікар-анестезіолог реанімації міської лікарні Рівного Андрій Гирик зазначив, що у хлопця важка черепно-мозкова травма й забій легень, а робити прогнози зовсім недоречно.

Острожанин, якого побили біля нічного клубу, перебуває в комі: родина просить про допомогу

Рідні просять молитися за життя постраждалого Володимира.

Нападникові за нанесення тяжких тілесних ушкоджень обрали запобіжний захід тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 8 років за ґратами.

Коментарі
17 Серпня 2019, 13:53
8 років за гратами?Сцуко, ви жартуете,12 строгача з фінансовим відшкодуванням потерпілому.<br/>Рідні,найміть нормального адвоката,і порвіть покидька!
17 Серпня 2019, 14:40
&lt;p&gt;этот убийца-хуже моторолы-&amp;nbsp;свой и так убивает&lt;br /&gt; родителей этого убийцы-наказать за то что такого родили-бить их всегда и всюду.&lt;br /&gt; а его -выдать в днр-он же ,,ветеран ато,,-пусть там и судят.и они договоров не подписывали-к стенке поставят.и правильно.&lt;/p&gt;
17 Серпня 2019, 16:30
марко, в тебе кукуха зовсім поїхала ? яку це &amp;quot;родіну защіщал&amp;quot; моторола ?! ростовську область ? Модератор, ти трохи цю сепарню фільтруй !
17 Серпня 2019, 22:42
Журналісти, яка це бійка ??? Це жорстоке побиття, катування, якщо хочете, але аж ніяк не бійка.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024