На Острожчині виявили випадки незаконної рибної ловлі

15 Серпня 2019, 17:35
Фото ілюстративне 3673
Фото ілюстративне

Інспектори Рівненського рибоохоронного патруля на Острожчині зафіксували два випадки порушення правил рибальства.

Упродовж двох днів, 12–13 серпня, інспектори Рівненського рибоохоронного патруля на території Острозького та Гощанського районів провели черговий рибоохоронний рейд. у результаті зафіксували п’ять порушень природоохоронного законодавства, з яких два – у на Острожчині.

У понеділок, 12 серпня, рибпатрульні на річці Горинь, поблизу Хорова викрили місцевого жителя, який виловлював рибу забороненим знаряддям лову, виготовленим зі сітневого матеріалу климнею. У сітці було вісім раків і дві щуки. Сума збитків, завданих рибному господарству, становить 884 грн.

Того ж дня інспекторський склад задокументував ще одне порушення правил рибальства. Інцидент стався на Горині між селами Черняхів та Стадники Острозького району. Чоловік мав намір здійснити вилов водних біоресурсів забороненими знаряддям лову – одним «екраном».

В обох випадках на осіб було оформлено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Якщо ви стали свідком фактів незаконної реалізації водних біоресурсів – прохання невідкладно повідомляти на телефон цілодобової «гарячої лінії» Рівненського  рибоохоронного патруля: (067) 540-53-90.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром