Розгром у Розважі, нічиї в Хорові та Курганах: огляд 8-го туру чемпіонату Острожчини

15 Серпня 2019, 12:28
Сергій Непомнящий проривається до воріт суперника 3179
Сергій Непомнящий проривається до воріт суперника

Стартувало друге коло чемпіонату Острожчини. У 8-му турі переконливу перемогу здобули футболісти з Грем’ячого, в інших поєдинках сильнішого не виявили.

У Розважі місцевий клуб приймав лідера першості – ФК «Грем’яче». Господарі всіма силами намагалися боронити володіння Сергія Базилюка-Котовича, але марно. До свистка на перерву рахунок був 5:0 на користь грем’ячівців. Хет-триком відзначився Сергій Непомнящий, один гол забив Микола Тишкун і Олег Врублевський, від якого м’яч зрикошетив у власні ворота.

Другий тайм відбувався в постійних атаках гостей. Спочатку Сергій Непомнящий довів рахунок до 6:0, а в останній десятихвилинці голи у ворота розважців посипалися, як із рогу достатку. У підсумку 11:0. Сергій Непомнящий відзначився секста-триком, по дублю до свого активу записали Микола Тишкун і Микола Науменко. Детальніше – у нашому понеділковому репортажі.

Миттєвості розвазького розгрому
Миттєвості розвазького розгрому

 

Поєдинок у Хорові подарував уболівальникам море емоцій і голів. Хорівці були за крок від перемоги над бадівською «Нивою», однак фортуна була не на їхньому боці. За господарів відзначилися Ю. Обуховський, А. Коваль і В. Денисюк. За гостей по голу до свого активу записали Сергій Мозоль, Олександр Чернявка та В. Лівар. Нічия 3:3. Так само, як у матчі «Динамо» – «Брюгге», однак про відставку тренера тут говорити не доводиться.

У Курганах зустрічалися представники верхньої частини турнірної таблиці – місцевий «Міраж» і грозівський «Крок». Команди атакували з поперемінним успіхом, намагаючись забити гол у ворота суперника, однак захист був на висоті. Міражівцям вдалося вийти вперед, проте Владислав Качур зумів зрівняти рахунок. Бойова нічия 1:1.

У турнірній таблиці майже без змін. ФК «Грем’яче» ще більше відірвався від переслідувачів, інші команди додали до свого активу по одному пункту.

1

У неділю, 18 серпня, відбудеться 9 тур чемпіонату району. ФК «Грем’яче» прийматиме грозівський «Крок», бадівська «Нива» екзаменуватиме сіянцівську «Чайку», а «Міраж» завітає до «Хорова».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024