Посадовці оглянули процес створення інтерактивного музею

08 Серпня 2019, 15:28
Світлана Позіховська презентує проєкт 3147
Світлана Позіховська презентує проєкт

Депутат Рівненської обласної ради, перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір і очільник Острозької РДА Богдан Турович ознайомилися з процесом створення Інтерактивного музею стародруків. Нагадаємо: цей проєкт став переможцем конкурсу від Міністерства культури України «Малі міста – великі враження».

Для гостей про заплановані зміни розповіли автори проєкту – заступник директора з наукової роботи Андрій Брижук та завідувачка Музею книги та друкарства Світлана Позіховська.

Віталій Ундір і Богдан Турович на прикладі унікального сенсорного кіоску змогли ознайомитися з принципами роботи Touch-моніторів, які встановлять у музеї. Також мовилося те, що виставкову залу першого поверху вежі перетворять у культурний ХАБ, де можна буде проводити різноманітні заходи.

Візитери схвально відгукнулися про заплановані зміни.

«Задля досягнення поставленої мети автори проекту планують повністю оновити 1 поверх Музею книги та друкарства, так би мовити, щоб відповідати часу та потребам сучасного суспільства: від експозиції 1985 року до сучасного культурного хабу з Touch-моніторами, панорамами та іншими технологічними цікавинками. Але головне, як на мене, усе це буде доступне для людей з особливими потребами! », – написав Віталій Ундір на своїй ФБ-сторінці.

Андрій Брижук представляє проект
Андрій Брижук представляє проект

Віталій Ундір оглядає інтерактивній сенсорний кіоск музею
Віталій Ундір оглядає інтерактивній сенсорний кіоск музею


 

Читайте також:

Розпочали створення віртуального музею спадщини князів Острозьки

19/04/2024 Четвер
18.04.2024