ФК «Грем’яче» розписав результативну нічию з «Коливанню»

04 Серпня 2019, 14:58
2906

«Грем’яче» продовжує готуватися до другого кола чемпіонату району. На минулих вихідних підопічні Анатолія Озімковського взяли участь у мініфутбольному турнірі в Новомалині й зіграли в суху нічию з бугринською «Калиною». У суботу, 3 серпня, грем’ячівці помірялися силами з клеванською «Коливанню», яка бореться за призові місця в Першій лізі Рівненської області. Матч відбувся в Рівному на стадіоні «Водник».

Гра зовсім не нагадувала товариську, адже команди з перших хвилин помчали до воріт суперника, відповідаючи атакою на атаку та створюючи чимало гострих моментів. Грем’ячівці мали декілька нагод, щоби відкрити рахунок у матчі, але пробити голкіпера «Коливані» не вдалося. Натомість клеванці після чергового штурму забили гол у ворота Андрія Ліпича. Наші земляки всіма силами кинулися відгріватися, однак змарнували свої шанси.

Ігровий момент
Ігровий момент

 

На початку другої сорокап'ятихвилинки коливанці не за правилами зіграли у своєму штрафному майданчику проти Сергія Непомнящого. Арбітр справедливо вказав на позначку, а сам потерпілий зрівняв рахунок, розвівши м'яч і голкіпера по різних кутах – 1:1. Грем’ячівці продовжували тиснути на ворота суперника. Після розіграшу кутового Олександр Марченко головою вивів команду вперед. Коливанці намагалися оговтатися після пропущеного гола, однак їхні атаки міцно стримували захисники «Грем’ячого». Натомість підопічні Анатолія Озімковського втретє розпечатали ворота суперника – після хорошого розрізного пасу Вадима Тишкуна Микола Єрьоменко ефектно прийняв м'яч на груди, обробив і пробив у лівий кут із одинадцятиметрової позначки. Голкіпер «Коливані» виявився безсилим. 3:1. Такий хід подій трохи розслабив наших земляків, що дало змогу коливанцям скоротити відставання в рахунку до мінімуму. Однак грем’ячівці не зупинялися. Вадим Тишкун класно навісив у штрафний майданчик, а Сергій Непомнящий вдало підставив голову, пробивши в правий нижній кут. 4:2. До завершення матчу залишалися лічені хвилини й, здавалося, що ФК «Грем’яче» не упустить перемоги. Однак після невдалої гри наших захисників клеванцям вдалося забити втретє. А за мить до фінального свистка Андрієві Ліпичу довелося вчетверте виймати м'яч із сітки власних воріт. 4:4 – надрезультативна нічия. Хоча за грою грем’ячівці відверто переважали «Коливань».

Уже в неділю, 11 серпня, стартує друге коло чемпіонату Острожчини. ФК «Грем’яче» завітає до Розважа на поєдинок із місцевою командою.

 

Читайте також:

Футболісти з Острожчини – бронзові призери юнацької ліги

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024