Футболісти з Острожчини – бронзові призери юнацької ліги

02 Серпня 2019, 15:43
ДЮСШ «Оженин-Острог» із бронзовими нагородами 5318
ДЮСШ «Оженин-Острог» із бронзовими нагородами

У Дитячо-юнацькій футбольній лізі Рівненської області нагородили переможців, із-поміж яких і наші земляки – гравці ДЮСШ «Оженин-Острог». Упродовж осені – весни юнаки Острожчини змагалися в групі «Центр-Б» у двох вікових категоріях – молодші (2005–2006 р. н.) і старші (2003–2004 р. н.). У результаті молодші футболісти здобули бронзові нагороди, пропустивши поперед себе КДЮСШ-БЛІСП (Березне) і рівненський ДЮСШзФ «Верес»-05-ІІ. А от старші посіли передостаннє місце зі шістьома очками в активі.

У п’ятницю, 2 серпня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» юнакам 2005–2006 р. н. вручили бронзові медалі та кубок. Нагородження провів голова Здолбунівської районної федерації футболу, головний арбітр Дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненської області Сергій Милян. На заході були присутні гравці, їхні тренери, очільники місцевого футболу та небайдужі містяни.

Бронзові медалі отримала команда ДЮСШ «Оженин-Острог» у такому складі: Захар Ковальчук, Владислав Радчук, Микола Чміль, Денис Ковальчук, Руслан Курило, Віталій Головко, Ярослав Сидорчук, Олег Пахарь, Роман Тишко, Михайло Степчук, Владислав Журик, Алікбер Аббасов, Владислав Мельник, Роман Кравчук.

Мить нагородження
Мить нагородження

Бронзова медаль для юного футболіста
Бронзова медаль для юного футболіста

Окрім гравців, нагороди вручили тренерам ДЮСШ Богданові Ковалю, Миколі Кулінцеві, Валентинові Стрільцю, а також керівникові сектору з питань молоді та спорту Острозької райдержадміністрації Дмитрові Білюку.

Нагородили Миколу Кулінця
Нагородили Миколу Кулінця

Сергій Милян і Дмитро Білюк
Сергій Милян і Дмитро Білюк

«Ваші перемоги будуть ще попереду. Головне, що ви маєте бажання грати у футбол… Я впевнений, що це не останні ваші нагороди. Бажаю вам футбольного натхнення, життєвих наснаг. Будьте хорошими людьми й доводьте на футбольному майданчику, що ви – найкращі. Прагніть до висот!», – привітав бронзових призерів Сергій Милян.

Завершилося нагородження врученням кубка та пам’ятним фото.

Кубок і диплом у руках капітана
Кубок і диплом у руках капітана

Бронзові призери ДЮФЛРО 2018-2019 рр.
Бронзові призери ДЮФЛРО 2018-2019 рр.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024