Центр культури та дозвілля здали в оренду

02 Серпня 2019, 13:33
4266

За результатами електронного аукціону колишній Центр культури і дозвілля, що на вулиці Героїв Майдану, 5, здали в оренду.

Орендарем стала ФОП Наталія Матвійчук. Початковою ціною продажу лоту на сайті «Прозоро. Продажі» була сума 13 200 грн. Переможниця запропонувала орендну плату в розмірі 36 100 грн. у місяць.

«Острожани висловлювали занепокоєння тим, що в місті немає ні центру сімейного дозвілля, ні кінотеатру. Тому в обов’язкових умовах конкурсу було прописано облаштування кінотеатру місткістю не менше 50 місць із можливістю функціонування Центру сімейного дозвілля», – розповіла Ольга Логвін, перша заступниця Острозького міського голови.



 

Також однією з ключових умов можливості оренди була домовленість про те, що приміщення за окремим графіком та згодою орендаря будуть використовувати для потреб громади.

Важливо відмітити, що ремонт, якого приміщення, безперечно, потребує, орендарка виконає за власний рахунок. Тобто обумовлена сума місячної орендної плати надходитиме до міської казни без будь-який відмінусувань.

За умовами конкурсу приміщення має бути введене в експлуатацію через 2 роки.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024