Товариський матч закінчився внічию

01 Серпня 2019, 14:22
3372

Поки в чемпіонаті Острожчини триває перерва після першого кола, команди не втрачають спортивного тонусу. У неділю, 28 липня, під час святкування Новомалинської Любави ФК «Грем’яче» і ФК «Розваж» узяли участь у мініфутбольному турнірі, у якому перемогли підопічні Анатолія Озімковського.

Після цього грем'ячівці повернулися до Острога, де зіграли товариський матч із бугринською «Калиною» (Гощанський район), за яку виступають острожани Сергій Непомнящий і Олександр Марченко.

Спека не завадила глядачам підтримати улюблену місцеву команду
Спека не завадила глядачам підтримати улюблену місцеву команду

 

Хоч і на стадіоні Національного університету «Острозька академія» зібралося чимало глядачів, липнева спека не дозволяла командам демонструвати видовищний футбол. Незважаючи на статус суперника, грем'ячівці постійно атакували. Проте й «Калина» намагалася йти вперед. Підопічним Анатолія Озімковського вдалося забити, однак арбітр скасував узяття воріт, зафіксувавши сумнівний офсайд. Господарі не здавалися та продовжували тиснути. Після стандарту м'яч знову затріпотів у сітці воріт суперника, але суддя вдруге не дозволив грем'ячівцям відкрити рахунок у матчі – розіграш штрафного відбувся без свистка. Хороші шанси відзначитися мав Андрій Фесенко, однак йому не вдалося переграти голкіпера «Калини» в очній дуелі.

Ігровий момент
Ігровий момент

Заб'ють чи не заб'ють? - тренер грем'ячівців Анатолій Озімковський
Заб'ють чи не заб'ють? - тренер грем'ячівців Анатолій Озімковський

 

Гості грали у своє задоволення, створюючи напівмоменти. Одна з чергових атак мало не увінчалася успіхом – однак на заваді стала поперечина.

Упродовж матчу грем'ячівці переважали свого іменитого суперника, повністю перекривши кисень у центрі поля. Але ні позиційні наступи господарів, ні контратаки гостей не призвели до взяття воріт. 0:0 – ФК «Грем’яче» переріс рівень чемпіонату району.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024