В Острозі організовують «Швидкі побачення» з благолійною метою

01 Грудня 2016, 10:46
3848 Джерело: trubyna.org.ua

У перший день зими острожан запрошують знайти свою другу половинку долучившись до Speed Dating (швидких побачень). Поєднай приємне з корисним, адже на всі вилучені кошти від акції, буде придбано подарунки для дітей Луганщини до дня Святого Миколая. 

Вперше вечірка в форматі speed-dating відбулася в 1998 році за ідею раввіна Якова Дево з Лос-Анджелесу в кафе «Pete's Cafe», яке розташоване в районі мільйонерів Беверлі-Гіллз. Людям надається можливість познайомитися з особами протилежної статі, відвідуючи 12 побачень протягом однієї години (5 хвилин кожне).

На вечірках знайомств Спіддейтинг є можливість познайомитись з десятьма людьми протилежної статі.

10 чоловіків і 10 жінок збираються у затишному кафе, щоб поспілкуватися і знайти другу половинку. Леді сидять за столиками , а джентльмени через кожні 7 хвилин пересідають до нової співрозмовниці. Всі учасники відмічають свої симпатії у анкетах. Якщо симпатіі збігаються, учасники отримують контакти один одного.

Перші бліц-знайомства в Україні були організовані у Києві 15 жовтня 2011 року в кафе СепіяПаб. У наш час цей вид знайомств набуває все більшого розмаху, на що вказує зростаюча кількість організаторів

Коли: 1 грудня, 18:00 
Де: J.lab 
Благодійний внесок - 15 грн. 

Організатор: Фундація регіональних ініціатив Острог

На зібрані кошти організатори заходу придбають подарунки до Дня Св. Миколая дітям з Луганщини. 
Поширюйте добро та робіть світ навколо трішечки кращим.
Зареєструватися

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024