В Острозі вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні та військових, які загинули у зоні АТО

22 Листопада 2016, 19:42
2547 Джерело: ostroh.rv.ua

У понеділок, 21 листопада, у районному будинку культури відбувся мистецький тематичний захід «Україна – територія гідності та свободи».

21 листопада - це той день для українців, коли ми зробили свідомий вибір, коли перебороли у собі страх. Країна продовжує зазнавати фундаментальних змін.

Під час мистецького дійства присутні схилили голови у хвилині мовчання, щоб вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні, всіх військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу — учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та мирних жителів, які стали жертвами терористів на сході України, на честь громадянського подвигу героїв, які віддали життя за Гідність і Свободу України. Повідомляється на сайті Острозької міської ради

Після завершення тематичного заходу Острозький міський голова Олександр Шикер здійснив покладання квітів до меморіальної дошки сержанта 80-ої окремої аеромобільної бригади Владислава Рильського, який загинув 13 серпня 2014 року від артилерійського обстрілу терористами під час виконання завдань в зоні бойових дій біля Новосвітлівки.


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024