«Новомалинська Любава» у розпалі: концерт, смаколики та тисячі гостей

28 Липня 2019, 20:20
8571

На Острожчині в селі Новомалин відбувається фестиваль «Новомалинська Любава». Протягом усього дня 28 липня на просторах Новомалинського замку зібрались тисячі гостей.

На святкуванні облаштовані курені з національними стравами, намети народних ремесел, дитяча галявина, фотозона, лицарські поєдинки, стрільби з лука, виїзна торгівля. Вже відбулась концертна програма за участю художніх колективів Рівненської, Хмельницької областей і Республіки Білорусь. Далі на відвідувачів чекають виступи артистів Рівненської обласної філармонії та гурту «Mad Heads». По завершенню відбудеться вогняне шоу. 

2


1

2

1

1


2



2

1

 

Коментарі
29 Липня 2019, 10:29
Жнива в розпалі... Якось дивно, що в селі ніби й нема що робити. Ловлять найменшу нагоду між дощами аби з полів зібрати хліб. Неділя, гарна погода, а тут - фестиваль! Недавно ж було свято міста Острога!!! Невже населення Острозького району таке голодне на "видовища"??? Підслухана розмова між відповідальними особами іще більше спантеличила - учасників дійства збирали в "добровільно-примусовому порядку". Якби ж то свято було організоване за для збору коштів (від гостей, виїздної торгівлі, парковки і т.п) на пристойну дорогу до Новомалина чи на цивілізований громадський транспорт на села!!! А так - не дуже зрозуміло, з якого приводу розваги чи веселощі... Дали додаткові маршрутки з Острога на Новомалин, а в якому вони стані ми випробували на собі, коли після 12.20 виїхали з Острога на фестиваль. На вулиці Бельмаж, 65 наша маршрутка злітає з дороги на узбіччя і мало не перевертається - відмовили гальма. Благо, ніхто із більш, як 40 пасажирів, серйозно не постраждав. Переляк, крики, плач дітей в мить "тарану" кущів на узбіччі. За метр від канави маршрутку спинила знесесана бампером молода акація. Перевізник швидко надав резервну маршрутку, доїхали, однак, якось не до веселощів після пережитого. Оглянули територію фестивалю. Гарне оформлення... А хтось брав до уваги стан лелек, які оселилися на верхівках руїн замку, від гучної музики??? Цьогорічне їх потомство іще не стало на крило! Новомалин знаходиться в зоні Острозько-Дерманського природного заповідника - це було враховано? Одним словом, фестиваль варто було б перенести на серпень і приурочити до Дня Незалежності. Тоді все сприймалося б логічно і веселощі були б доречні.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39