В Острозі презентують проєкт «Інтерактивний музей стародруків»

27 Липня 2019, 10:28
3943

В Острозі представлять проєкт «Інтерактивний музей стародруків», що здобув перемогу у конкурсі “Малі міста — великі враження” від Міністерства культури України.

Захід відбудеться в понеділок, 29 липня, об 11:00 у Музеї книги та друкарства Острога.

КЗ «Державний історико-культурний заповідник м. Острога» Рівненської обласної ради – один із переможців конкурсу культурно-мистецьких проєктів «Малі міста — великі враження». Варто відзначити, що на розгляд конкурсної комісії була подана 181 заявка. Проєкт острожан «Інтерактивний музей стародруків» буде реалізований упродовж 4-х місяців 2019 року. Загальна сума залучених коштів — понад 350 тис. грн.

Острозький заповідник отримає фінансування від проекту «Малі міста – великі враження»

Під час реалізації проєкту відбудеться перебудова експозиції в Музеї книги та друкарства. Оновлення передбачає сучасний дизайн, інноваційні технології, художнє оформлення та просторові рішення експозиції, ураховуючи особливості будівлі й потреби людей з інвалідністю.

Співробітники заповідника зазначають, що проєкт зміцнить туристичну привабливість музею та міста, а згодом сприятиме залученню інвестицій в креативну економіку міста та забезпечить сталий розвиток.

Нагадаємо, 2018 року острожани мали досвід реалізації проєкту «Культурний Барбакан», який також утілювали за результатами конкурсу «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури України.

 

Читайте також:

Острозька академія виграла грант на святкування 25-річчя відновлення університету

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39