«Крок» крокує до фіналу: матчі-відповіді Кубку Острожчини

26 Липня 2019, 19:40
2953 Джерело: poltava365.com

Кубок Острожчини вийшов на фінішну пряму. У неділю, 21 липня, команди зіграли матчі-відповіді.

Запекле протистояння відбулося в Бадівці, де місцева «Нива» приймала грозівський «Крок». Маючи перевагу у два м’ячі, здобуту в першому поєдинку, грозівці не збиралися відсиджуватися в захисті, а наполегливо мчали вперед. Однак господарі також намагалися довести, що недарма вони не пустили до півфіналу курганівський «Міраж». Усе-таки фортуна більше посміхнулася гостям. Їм тричі вдалося переграти голкіпера «Ниви» – влучні постріли на рахунку Ігоря Герчука, Федора Очеретяного та Дмитра Чехолки. Бадівці відповіли влучними ударами Сергія Мозоля й… Федора Очеретяного, який зрізав м’яч у власні ворота. 2:3 – «Крок» упевнено крокує до фіналу.

Півфінальний поєдинок між ФК «Грем’яче» й ФК «Хорів» не відбувся, оскільки гості не приїхали на матч. Унаслідок грем’ячівці отримали технічну перемогу 3:0 та вихід до фіналу. Нагадаємо, що в першому поєдинку підопічні Анатолія Озімковського здобули виїзну звитягу 3:0.

Фінал Кубку Острозького району між ФК «Грем’яче» і грозівським «Кроком» відбудеться на День незалежності України, 24 серпня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024