Острожан кличуть на службу в патрульну поліцію

25 Липня 2019, 16:45
3438

Безробітних з Острожчини запрошують на службу в патрульну поліцію. 

У середу, 24 липня, в приміщенні Острозької міськрайонної філії Рівненського ОЦЗ відбувся семінар із загальних питань зайнятості, повідомляють на сторінці центру зайнятості у Facebook.

Безробітних ознайомили з їх правами та обов’язками, проінформували про стан місцевого ринку, повідомили про послуги служби зайнятості, а також про перспективи працевлаштування. 

До проведення заходудолучились представники Управління патрульної поліції в Рівненській області: лейтенант поліції – інспектор роти № 4 батальйону Денис Пятак, лейтенант поліції – інспектор із зв'язків з громадськістю Яна Сенчук, які розповіли шукачам роботи про специфіку професії «поліцейський патрульної поліції».А також розказали про вимоги до кандидатів, обов'язки поліцейського патрульної поліції, умови праці, розмір заробітної плати, соціальні гарантії, етапи та терміни навчання, перевірку рівня фізичної підготовки, необхідні якості, навички, медичне обстеженння, тестування, поділилися історіями із професійного досвіду та відповіли на поставленні питання.

Більш розширену інформацію щодо участі в конкурсі можна отримати на сайті Департаменту патрульної поліції за посиланням: http://patrol.police.gov.ua
 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024