Собака хворий на саркому видужав та шукає дім

22 Листопада 2016, 14:51
3577 Джерело: vk.com

На нашому сайті Район. Острог  ми вже розповідали вам про безпритульного пса, який мав саркому.

На щастя пес вчасно потрапив в руки до небайдужих волонтерів та отримав належне лікування.

Гроші на хімеотерапію для Петруччо, так назвали песика, збирали всім містом. На щасття, на сьогодні собака вже здоровий і від хвороби майже не лишилося сліду.

Але тепер виникла інша проблема, для песика потрібна домівка. На жаль, жоден з волонтерів, які опікувалися собакою не можуть взяти його до себе на постійне місце проживання, тому шукають охочих мати вірного друга та охоронця у леці (чи вірніше сказати морді) Петруччо.

«Хочемо поділитися останніми новинами про Петруччо. Сьогодні він отримав четверту і останню хіміотерапію. Правда, крапельниця сьогодні в нього викликала, що й не дивно, дику нудьгу і він демонстрував чудеса акробатики, що ми і зафіксували на фото.  Можна сказати, що наш песик майже здоровий. Його багатостраждальний ніс практично загоївся. Лишилась тільки доволі глибока дірка, яка з часом заросте. Але від пухлини не має й сліду! З усіх його минулих неприємностей лишилося те, що в нього немає дому. А на дворі холодно», – розпвідає у соціальних мережах волонтерка Галина Шишкова.

Якщо вам сподобався пес та ви б хотіли взяти його до себе, пишіть про це в коментарях, або на сторінку Галини Шишкової у соціальних мережах.




 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024