«Грем’яче» і «Крок» переконливо перемагають: перші матчі півфіналу Кубка Острожчини

18 Липня 2019, 12:35
Миті гри ФК «Хорів» - ФК «Грем'яче» 3510
Миті гри ФК «Хорів» - ФК «Грем'яче»

Поки у Європі тільки стартує Ліга чемпіонів, на Острожчині розіграш трофею вже наближається до фінішу. У неділю, 14 липня, команди зіграли півфінальні поєдинки в Кубку Острозького району.

До Грозова завітала бадівська «Нива», яка у чвертьфіналі несподівано вибила курганівський «Міраж». Хоч і бадівці намагалися грати у свій футбол, намагаючись виправдати потрапляння до півфіналу, однак футболісти «Крока» виявилися влучнішими. По одному разу у воротах «Ниви» розписалися Федір Очеретяний та Ігор Герчук. Гості змогли відповісти лише невлучними ударами та нереалізованими моментами. 2:0. У домашньому матчі бадівці не мають права на помилку, а «Крок» збільшив свої шанси, щоби потрапити до фіналу.

Після тривалої паузи на поле хорівського стадіону нарешті вийшов ФК «Грем’яче». Нагадаємо, команда Анатолія Озімковського пропускала чвертьфінальні поєдинки як володар Кубку Острожчини-2018. Однак за цей час грем’ячівці встигли презентувати нову форму – відтепер вони гратимуть у світло-зелених футболках із невеликими чорними та білими смугами.


 

У поєдинку між ФК «Хорів» було помітно, що підопічні Анатолія Озімковського давно не грали у футбол, адже вони повільно пересувалися по полі, марнуючи чимало моментів. Можливо, і цьому сприяв рахунок? Адже в одній із перших атак господарі не витримали масового наступу грем’ячівців і Андрій Деркач зрізав м’яч у власні ворота, випередивши Андрія Фесенка, який готовий був замикати передачу. У наполегливих атаках грем’ячівці продовжували йти вперед і всередині першого тайму Андрій Фесенко таки домігся свого. 2:0. Гості й надалі продовжували контролювати ситуацію. На початку другої 45-хвилинки Олександр Гугайло втретє змусив голкіпера ФК «Хорів» виймати м’яч із сітки воріт – 3:0. Грем’ячівці мали ще декілька нагод, щоби збільшити рахунок, однак або віддавали неточні передачі, або пробивали вище воріт.

У неділю, 21 липня, відбудуться матчі-відповіді. «Нива» прийматиме грозівський «Крок», а ФК «Грем’яче» зіграє з ФК «Хорів» на стадіоні Національного університету «Острозька академія».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024