Амбулаторія на Острожчині отримала нове авто

13 Липня 2019, 12:57
4446

На Острожчину передали новий автомобіль «Renault DUSTER». Авто використуваватиме для доїзду до пацієнтів лікар Плосківської амбулаторії.

Ключі від однієї із 34 автівок, передбачених для Рівненської області, отримав Олександр Стратюк, директор КНП «Острозький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

На Острожчині відкрили першу амбулаторію сімейної медицини

1
Одну з таких автівок отримала Острожчина
Одну з таких автівок отримала Острожчина

 

Як раніше анонсував перший заступник голови РОДА Віталій Ундір, сучасне авто, вартістю в півмільйона гривень, використовуватимуть для обслуговування жителів сільської місцевості. Автомобілі є повнопривідними із підвищеною прохідністю, що забезпечить можливість доїзду медиків до найвіддаленіших населених пунктів.

1
Урочиста мить уручення ключів від авто для медика
Урочиста мить уручення ключів від авто для медика

 

На купівлю автівок для Рівненщини з державного бюджету спрямували 17 мільйонів гривень. Це державна субвенція, спрямована на розвиток медицини в сільській місцевості.

Нагадаємо: центр надання медичної допомоги з’явився в селі Плоске, як і інші на Рівненщині, відповідно до Закону України «Про підвищення якості та доступності медичного обслуговування у сільській місцевості» та в межах програми Президента України Петра Порошенка «Доступна медицина в селі». 


Загалом Рівненщина отримала 34 нові автомобілі
Загалом Рівненщина отримала 34 нові автомобілі

 

Читайте також:

Посадовці поїхали, медики лишилися: як працюють амбулаторії після відкриття

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024