Магістри-заочники Острозької академії отримали дипломи

12 Липня 2019, 14:14
5388

Після завершення навчання, захисту кваліфікаційних робіт і державних іспитів, у липня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам заочної форми навчання Національного університету «Острозька академія». На «Конвокації-2019» були присутні представники професорсько-викладацького складу та гості.

Традиційно вітав дипломованих магістрів ректор НаУОА Ігор Пасічник. До побажань приєдналися проректоркак з навчально-виховної роботи, докторка психологічних наук, професор Руслана Каламаж, керівниця навчально-наукового центру заочно-дистанційного навчання Галина Пастушок і заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Корнійчук, – повідомляють на сайті НаУОА.



 

«На заочну форму навчання вступають переважно з двох причин. Перша – це отримання другого диплому, адже в Острозькій академії можна здобувати дві освіти одночасно. Друга причина – це тоді, коли вже є місце роботи й навчання на заочній формі – необхідність. Приємно усвідомлювати, що часто наші випускники через декілька років повертаються до Острозької академії для здобуття додаткової освіти», – зауважила Галина Пастушок.

Ґрадуанти урочисто виголосили обіцянку випускника Національного університету «Острозька академія» та щиро дякували рідному вишеві.





 

Читайте також:

Бакалаври Острозької академії отримали дипломи

З Острозької академії відрахували 360 студентів: фотогалерея випускного бакалаврів

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024