Острог і Розваж готуються до завершення процедури приєднання

12 Липня 2019, 10:12
4351

У нашому районі добігає кінця процес створення першої об’єднаної територіальної громади (ОТГ). Нагадаємо: депутати місцевих рад проголосували за приєднання Розважа до Острога. Рівненська ОДА своєю чергою схвалила створення ОТГ на Острожчині.

Завершальним етапом створення ОТГ стануть остаточні сесії  Розвазької та Острозької місцевих рад і реорганізація сільської ради.

У вівторок, 9 липня, в Острозі для працівників та депутатів Острозької міської та Розвазької сільської рад за участю міського голови Олександра Шикера та сільського голови Юрія Ягодки провели семінар «Завершення процедури приєднання до міста обласного значення та перші рішення в ОТГ». Консультували місцевих посадовців експерти Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Ірина Кондратюк, Микола Волчецький і Михайло Шелеп.



 

Як повідомляють у Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування, на семінарі були присутні й представники інших сусідніх сільських рад Острозького району, які теж роздумують над тим, чи приєднатися до міста Острога.

 

Читайте також:

Децентралізація на Рівненщині: Острозький район зникне з карти області

Коментарі
22 Липня 2019, 14:49
Вирішили, а людей запиталися
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024