«Міраж» вилітає, «Крок» громить «Чайку»: матчі-відповіді 1/4 Кубка Острожчини

11 Липня 2019, 11:01
3208 Джерело: charivne.info

У Кубку Острожчини команди зіграли матчі-відповіді чвертьфіналу. Як і в попередніх поєдинках, без несподіванок не обійшлося.

У Розважі місцевий футбольний клуб приймав хорівців. Зважаючи на те, що перша зустріч завершилася 1:1, господарів влаштувала будь-яка перемога або суха нічия. Матч відбувався в безкомпромісній боротьбі, однак переможця виявити не вдалося. За розважців відзначилися Євген Денищук й Олександр Прядун, за ФК «Хорів» двічі забив Сергій Валящук – 2:2. Завдяки двом голам на виїзді хорівці вийшли до півфіналу.

До Грозова завітала сіянцівська «Чайка», яка здолала «Крок» у першому поєдинку. Тож господарів влаштовувала перемога мінімум із різницею у два м’ячі. Вони з цим впоралися на відмінно, забивши п’ять голів у ворота «Чайки» – пента-трик в активі Федора Очеретяного.

У Курганах «Міраж» зустрічався з бадівською «Нивою», яка в першому матчі несподівано перемогла. Однак гості довели, що ця звитяга не була сенсацією, двічі розпечатавши ворота курганівців. Влучні постріли на рахунку Олександра Чернявки й Руслана Шалімова. Торішній фіналіст припиняє боротьбу на стадії чвертьфіналу – «Нива» йде далі.

У неділю, 14 липня, відбудуться перші півфінальні матчі. Грозівський «Крок» прийматиме «Ниву», а володар Кубка району-2018 ФК «Грем'яче», який нарешті вступає у боротьбу, зіграє з ФК «Хорів».

Поєдинок у Грозові розпочнеться о 12.00, у Хорові – о 14.00.

Матчі-відповіді заплановано на 21 липня.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024