Острозький психоневрологічний інтернат змагався за обласні призи

11 Липня 2019, 12:03
4961

Представники Острозького психоневрологічного інтернату взяли участь у спартакіаді «Рух заради життя – 2019». За перемогу змагалося сім закладів Рівненської обласної ради.

Як повідомляють у спільноті «Спорт для всіх Рівненщини», фінал  спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» провели в Боянівці Рівненського району, на базі комунального закладу «Рівненський психоневрологічний інтернат». Принагідно зауважимо, що впродовж червня–липня в кожному зі закладів-учасників провели свій перший етап.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олексій Шамак, який і оголосив відкриття фіналу спартакіади. 
Спортивна частина включала в себе п’ять естафет: «Футбол», «Флорбол», «Баскетбол», «Фризбі» та «Мікс». Команди-учасниці боролися між собою, використовуючи спеціальний інвентар. Це були, як звичайні м’ячі для ігрових видів спорту, так і спеціально виготовлений інвентар. Жодне з завдань не вимагало особливих фізичних зусиль, тому всі зуміли успішно дістатися фінішу.

За підсумком цікавих змагань команда КЗ «Острозький пстихоневрологічний інтернат» посіла шосте місце.

Розважальна програма для учасників змагань
Розважальна програма для учасників змагань

Фото на згадку
Фото на згадку

 

Захід провели з ініціативи департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації, за підтримки Рівненської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України, комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та Відділення НОК України в Рівненській області.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024