«Міраж» сенсаційно поступився, «Чайка» перемогла «Крок»: огляд 1/4 Кубка Острожчини

05 Липня 2019, 15:19
3775

Поки в чемпіонаті Острожчини триває перерва після першого кола, на стартову пряму вийшов Кубок Острозького району. Напередодні відбулися перші матчі ¼ фіналу.

У Хорові місцевий футбольний клуб приймав ФК «Розваж». Гості вирішили не відсиджуватися в захисті й намагалися з усіх сил атакувати ворота суперника. Їм вдалося забити двічі, проте цього не вистачило для перемоги. Результативний постріл до свого активу записав Назар Мула, а Владислав Яремчук забив у власні ворота. 1:1 – переможець цього протистояння визначиться в Розважі.

Сіянцівська «Чайка» впевнено обіграла грозівський «Крок». За «Чайку» забивали Олег Чернишов, А. Теркулець і Валентин Бондаровський. Однак грозівці спромоглися на такий важливий виїзний м’яч – відзначився Юрій Грещук. 3:1. На перший погляд, у цій парі найменше інтриги, але забити два голи на домашньому стадіоні – не таке й складне завдання.

Бадівська «Нива» на своєму полі несподівано обіграла фіналіста попереднього сезону – курганівський «Міраж». Влучний постріл на рахунку Олександра Чернявки. 1:0 – «Міраж» зазнає фіаско, але не втрачає шансів на боротьбу.

У неділю, 7 липня, команди зіграють матчі-відповіді. Через перебір жовтих карток гру своєї команди пропускає хорівець Владислав Ільїн.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024