Острожанам пропонують відгуляти Купала не етнофестивалі

04 Липня 2019, 09:48
5592

Жителів Острожчини та Острога запрошують відгуляти свято Івана Купала на етноекофестивалі.

Третій обласний етноекофестиваль «Буща Папороть» відбудеться 6–7 липня у селі Буща Здолбунівського району. Фестиваль спрямований на збереження і популяризація народних традицій та культурної спадщини регіону, розвиток і підтримку етнотворчості, формування екологічного світогляду та залучення до охорони довкілля, сприяння розвитку туризму та промоція рекреаційного потенціалу Здолбунівщини.

Фестиваль пропонує альтернативний спосіб організації відпочинку сімей, молоді, корпоративних колективів. Масштабний захід об’єднує в собі екологічні, оздоровчі, спортивні, музичні, творчі, виставкові та інші культурно-розважальні програми в стилі «етно». Через комунікацію та творчість фестивальна аудиторія актуалізує свідоме відношення до здоров’я, дозвілля, рідної природи, суспільства, самобутню українську культуру.

Під час фестивалю «Буща Папороть» ви зможете відвідати виставки та майстер-класи народних умільців, скуштувати бущанські традиційні страви й поласувати продуктами бджільництва. Ще в програмі дитяча галявина, катання на конях, купальські обрядові дійства. Упродовж днів на сцені виступатимуть аматорські колективи Рівненщини, етногурт «Дуліби». Також відбудеться вогняне шоу та етновечірка під зорями.




1


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024