Як острожани відгуляли День молоді

01 Липня 2019, 17:57
6844

Традиційно в останню неділю червня відзначають День молоді.

У неділю, 30 червня, в Острозі поєднали водночас два свята – День Конституції України, який відзначали напередодні, та День молоді. У програмі були ігри, концерт, урочиста частина та святкова дискотека.

Стартувало святкування з фінської гри «Molkky», до якої долучилися діти та підлітки. Після рухливої забави визначили юного чемпіона гри. Усі учасники отримали пам’ятні сувеніри. Урочистості розпочалися зі спільного виконання гімну. Державний славень виконували всі присутні на майдані Свободи. З вітальним словом до острожан звернулася заступниця міського голови Оксана Ситницька.

Під час гри
Під час гри

 

«Сьогодні День молоді. Хочу привітати всіх, не залежно від того, який вік у ваших офіційних документах. Якщо ви маєте бажання творити, рухати планету вперед, значить ви молоді. Значить, це наше свято», – сказала Оксана Ситницька.

З нагоди свята за розпорядженням міського голови з нагоди Дня Конституції і Дня молоді Оксана Анатоліївна вручила мешканцям міста низку відзнак. За активну життєву позицію, сумлінну працю, високий професіоналізм, популяризацію здорового способу життя та успіхи в реалізації молодіжної політики грамоти Острозької ради отримали Андрій Бойко, Андрій Гулько, Ірина Міліщук, Оксана Скороход, Алла Хилюк і Наталія Яким’юк. Подяками міського голови нагородили Наталію Веляник, Анну Лавренюк, Олександра Лагура і Христину Яскульську.

Андрій Бойко
Андрій Бойко

Наталія Веляник
Наталія Веляник

1
Анна Лавренюк
Анна Лавренюк


Оксана Скороход
Оксана Скороход


 

Після цього розпочався концерт. Сольним  виступами острожан тішили Олена Шліхта, Софія Пасічник, дует Оксани Скороход і Тараса Хмарука, Юрій Мамотюк. Танцювальні номери подарували колективи «Гармонія» і «Dance way». Велику творчу програму представив молодіжний гурт «O.A.N.A». Підспівувати й підтанцьовувати зі сцени заохочував ведучий Валерій Мирончук.

Завершився день дискотекою під запальні ритми.

«O.A.N.A»
«O.A.N.A»

1

Фонтан подарував райдугу
Фонтан подарував райдугу

Майбутнє Острога
Майбутнє Острога


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024