Чемпіон світу з футболу Олексій Хахльов-молодший приїде до Острога

29 Червня 2019, 19:25
4272

Україна здобула перемогу на Чемпіонаті світу з футболу U-20, вигравши у фіналі в команди Південної Кореї. У складі команди зіграв уродженець Острога Олексій Хахльов-молодший. 

На чемпіонаті в Польщі він взяв участь у чотирирьох матчах. Про чемпіонат, перемогу та свої враження він розповів у відеоінтерв'ю Суспільному

«Запам'ятався першим матч з Штатами і фінал. Чому перший матч? Тому що дуже важливо почати з перемоги. До того я ніколи не грав на чемпіонаті світу. Тому відчуття хвилювання і гордості водночас», - розповідає Олексій Хахльов-молодший.

У фінальному поєдинку проти Південної Кореї уродженець Острога зіграв 56 хвилин і встиг взяти участь у вольовій атаці. Українці перемогли Південну Корею з рахунком 3:1. На нагородження Олексій Хахльов-молодший вийшов із національним прапором. Після цього зізнався, отримав десятки привітань. 

Після гри минуло вже два тижні, зараз 20-річний футболіст говорить про нї так:

«До кінця ще навіть не усвідомлюєш, що це дійсно історія українського футболу, нехай навіть юнацького. Але вона написана і наші прізвищає там».

На Рівненщині Олексій Хахльов збирається відвідати рідний Острог, де проведе час із рідними, а вже за тиждень повернеться до Іспанії, де футболіст виступає у другій команді клубу «Депортіво Алавес». 

Більше дивіть у відео від UA:Рівне. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024