У Могилянах триває ремонт важливих об’єктів

27 Червня 2019, 12:52
Віталій Ундір оглядає приміщення Могилянівської ЗОШ 5264
Віталій Ундір оглядає приміщення Могилянівської ЗОШ

Цьогоріч у Могилянах, що на Острожчині, продовжать ремонт важливих для села об’єктів. Зокрема, тривають роботи у школі та на центральній вулиці.

Світлинами з об’єктів поділився кандидат у народні депутати, перший заступник голови РОДА, депутат облради Віталій Ундір. Наразі у школі триває косметичне оновлення класів, а приміщення початкової школи, де протікав дах, готують до капітального ремонту. Віталій Ундір зазначає, що про проблеми з освітнім простором початківців педагоги розповіли під час Ради регіонального розвитку, яка відбулася на базі ЗОШ на початку 2019 року.

«Не можливо продовжувати навчати першачків у класі, де протікає дах. Відтак, від сьогодні зупинено косметичний ремонт приміщення початкової школи. Сподіваюся, що знайдеться місце для наймолодших учнів у двоповерховій будівлі навчального закладу, доки триватимуть капітальні ремонтні роботи», – відзначає Віталій Олександрович.

1
Приміщення потребує ремонту
Приміщення потребує ремонту

У деяких класах уже завершили косметичний ремонт
У деяких класах уже завершили косметичний ремонт

 

Другий важливий об’єкт – дорога. Раніше вже відновили понад 800 метрів покриття. З настанням сприятливих погодних умов роботи продовжують.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024