В районі хочуть встановити великогабаритні ваги та відремонтувати дороги

04 Листопада 2016, 14:49
2829 Джерело: ogo.ua

Цьогоріч районна влада знайшла кошти та відремонтувала відрізок дороги між Острогом та селом Вельбівно, але чи довго дорога буде у такому хорошому стані, адже щодня нею їздять десятки вантажівок, під вагою яких, вона довго не витримає.

Щоб утримувати цю дорогу та дороги міста у хорошому стані депутат обласної ради Віталій Ундір  запропонував встановити великогабаритні ваги на перехресті у селі Вельбівно.

«Щоб цю ідею втілити у реальність потрібно проявити активність. До Рівненської обласної адміністрації потрібно написати звернення від районної ради та від сільських рад, щоб там знали, що району це потрібно», — запропонував Віталій Ундір.

«Стратегічно важливим є відремонтувати дорому яка з`єднує села Вельбівно і Тесів, тоді ми матимемо доступ до головної артерії області траси Київ-Чоп. Якщо дорога буде якісно зроблена, то і рух траспорту стане активніший. Активізується рух — почнуть будувати автозаправочні станції, кафе, а це нові робочі місця та надходження до бюджету» — додав депутат.

Місцеві жителі підтримують таку ідею, адже в мережі інтернет розмістили петицію в якій вимагають встановлення вагів, щоб у місто не заїжджали дуже великі вантажівки, адже вони своює вагою руйнують дороги міста.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024