Технічна перемога «Грем’ячого», перша звитяга «Хорова»: огляд 5-го туру чемпіонату Острожчини

12 Червня 2019, 18:32
Миттєвості попереднього туру 3231
Миттєвості попереднього туру

Перше коло чемпіонату Острожчини помаленьку добігає свого завершення. У неділю, 9 червня, із запланованих трьох матчів відбулося тільки два.

У Бадівці місцева «Нива» мала приймати лідера першости ФК «Грем’яче». Однак через кадрові проблеми бадівці не вийшли на гру, отримавши технічну поразку 0:3. Натомість футболісти з «Грем’ячого» записали до свого активу чергові три очки не вдаривши жодного разі ні по воротах, ні навіть по м’ячу.

Поєдинок між ФК «Розваж» і грозівським «Кроком» минув під акомпанемент гостей, які в підсумку святкували мінімальну перемогу. За «Крок» забивали Юрій Грещук і Олександр Корнійчук, а за господарів відзначився Назар Мула. 2:1 – грозівці відриваються від дна турнірної таблиці.

У матчі аутсайдерів сильнішими виявилися хорівські футболісти, які забили два м’ячі у ворота «Чайки». Влучні постріли на рахунку Назара Власюка й Вадима Фурманця.  «Чайці» вдалося відквитати один м'яч зусиллями Романа Шави. 2:1 – це перша звитяга «Хорова» в цьогорічному чемпіонаті.

Після п’яти турів ФК «Грем’яче» збільшив розрив між другим місцем до восьми очок. Срібний призер і аутсайдер розташувалися на відстані однієї перемоги. Завершення першого кола буде гарячим.

У неділю, 16 червня, сіянцівська «Чайка» прийматиме курганівський «Міраж». «Крок» завітає до «Хорова», а бадівська «Нива» поміряється силами із ФК «Розваж».

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024