В Острозі розкажуть про конкурс молодіжних інновацій U-Inn

09 Червня 2019, 17:42
2664

У середині травня стартувала програма підтримки молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності в регіонах України U-Inn 2.0: RELOAD Restart Local Democracy («Перезапуск місцевої демократії»).

В її рамках молодь може отримати 200 тисяч гривень на свої проекти, а також менторську допомогу. Програма складатиметься із серії навчальних, просвітницьких заходів у більш як 15 містах України, розвитку інноваційної спроможності хабів громадянського суспільства, вебінарів, інкубатора, фестивалю інновацій.

В Острозі програму презентують представники РОГО «Комітет виборців України» в понеділок, 10 червня. Захід відбудеться в Національному університеті «Острозька академія» (Острог, вул. Семінарська, 2), аудиторія №2. Початок о 12:00, вхід вільний.

На заході можна буде дізнатися, як із користю провести літо, отримати більше знань про демократичні процеси і як можна на них впливати, як планувати і реалізовувати проекти, а також як виграти 200 тисяч гривень на реалізацію ідеї, яка має допомогти перезапустити місцеву демократію у своїй громаді.

На захід запрошують представників громадських організацій, активістів, молодь, стартапи, розробників, усіх, кому цікава тема інновацій, демократії, громадської участі.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024