Волонтери збирають кошти для ховрого на саркому безпритульного собаки

30 Жовтня 2016, 10:10
4339 Джерело: vk.com

Небайдужі острожанки рятують безпритульного пса, якого у дуже поганому стані завезли до лікарні.

Багато хто з містян бачив цього песика на вулицях міста. Дехто намагався його нагодувати, але йому навіть боляче було їсти м'яку їжу. Завдяки небайдужим людям, собака був розміщений на стаціонарне лікування в ветлікарню в місті Нетішин.

«На жаль, в нього підозра на хворобу, яка зустрічається виключно у собак - венерична саркома (або трансмісивна венерична пухлина) і відноситься до злоякісних пухлин м'яких тканин. Він дуже намучився на вулицях міста. Зараз відігрівся, ожив, дуже активний і страшенно нам сьогодні зрадів. На вигулі пригав і радів, як дитина. На жаль, лікування та утримання не дешеве, хоч нам і так роблять знижки, враховуючи, що пес бездомний», — розповідають Галина Шишкова у соціальних мережах.

«Він вже пройшов одну хімієтерапію, попереду ще кілька. В нього є всі шанси бути здоровим і надійним комусь другом. Я не люблю просити на тварин, завжди якось обходимося власними силами... Я знаю, що в нас в місті багато добрих і чуйних людей. Не один раз в цьому переконувалася, особливо це стосується стерилізації тварин. Якщо можете допомогти буду надзвичайно вдячна і за кожну копійку відзвітую», — додає Галина.

Всі небайдужы можуть переслати кошти на картку приватбанку: 5168742064895281 - Галина Шишкова




 

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром