Суцільні розгроми: огляд 4-го туру чемпіонату Острожчини

05 Червня 2019, 14:16
Подачу з кутового не замкнув ніхто 3005
Подачу з кутового не замкнув ніхто

Четвертий тур чемпіонату Острозького району був багатий на розгроми. Уже вдруге поспіль у матчі за участь ФК «Грем’яче» забито десять голів.

Розпочався тур поєдинком у Розважі, де місцевий клуб приймав курганівський «Міраж». Перебуваючи фактично на одних полюсах турнірної таблиці, команди відразу почали грати в атакувальний футбол. Однак господарям у цьому поєдинку відверто не щастило – постійні удари повз ворота, або в гущавину захисту курганівців. Підопічним Петра Мороза вдалося переломити хід гри й вивезти три очки з Розважа. Дублем відзначився Юрій Наумець. Ще один влучний постріл до свого активу записав Микола Федорчук. 3:0 – ця перемога дала змогу «Міражу» вийти в срібні призери першості.

В Острозі лідер чемпіонату ФК «Грем’яче» зустрічався з ФК Хорів». Першими забили гості, щоправда, у власні ворота – на 7 хв. захисник хорівців спіймав свого голкіпера на протиході. У господарів гра йшла, як по маслу. Спочатку Микола Науменко вдало підсік м’яч повз воротаря, згодом Степан Кащин упевнено зіграв на добиванні. Перед свистком на перерву Микола Науменко струсонув сітку боковими ножицями. Подейкують, що цей шедевр може стати голом сезону. У другому таймі дублем відзначився Віктор Каращенко, а жирну крапку поставив Вадим Жак. Детальніше – у попередньому фоторепортажі.

За мить до гола. ФК «Грем'яче» - ФК «Хорів»
За мить до гола. ФК «Грем'яче» - ФК «Хорів»

Щоправда, гості трохи підпсували нерви місцевим уболівальникам. Спочатку забили після штрафного, а потім двічі пошили в дурні грем’ячівців, відправивши м’яч у ворота за допомогою трьох дотиків після розіграшу з центра поля. 7:3. Могло й бути більше, якби  ФК «Грем’яче» не підвела реалізація.

У Сіянцях відбулася зустріч аутсайдерів першості. Місцева «Чайка» довела, що її ще не варто списувати з рахунків, завантаживши чотири м’ячі у ворота грозівського «Кроку». Дублем відзначився Дмитро Монах, по одному м’ячу забили Артур Демчук і Микола Кобилянський. Гостям вдалося тільки розмочити рахунок. Влучний постріл до свого активу записав Ігор Герчук. 4:1 – «Чайка» набирає перші очки в сезоні.

Після чотирьох турів ФК «Грем’яче» – одноосібний лідер першості, який відірвався від найближчого переслідувача на 5 очок. Усередині таблиці все дуже щільно – одна невдала гра може відкинути бронзового призера в аутсайдери.

У неділю, 9 червня, ФК «Грем’яче» завітає до Бадівки на зустріч із місцевою «Нивою». ФК «Розваж» і грозівський «Крок» боротимуться за середину турнірної таблиці, а ФК «Хорів» прийме сіянцівську «Чайку».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024