Голи на будь-який смак: «Грем’яче» знову розгромило суперника

03 Червня 2019, 20:11
Вадим Жак проривається до воріт 5284
Вадим Жак проривається до воріт

У день відзначення 919-ї річниці Острога відбувся 4-й тур чемпіонату району з футболу. У неділю, 2 червня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» ФК «Грем’яче» приймав ФК «Хорів».

Грем’ячівці розпочали з центра поля, однак ФК «Хорів» у першій своїй атаці ледь не забив, перекинувши м’яч через Андрія Ліпича. Удар був занадто легким. Підопічні Анатолія Озімковського відповіли кількома потужними пострілами, але голкіпер «червоних» зіграв надійно. На 7 хв. постійні атаки грем’ячівців увінчалися успіхом – захисник ФК «Хорів» зрізав м’яч у власні ворота, спіймавши голкіпера на протиході. 1:0.

Майже гол
Майже гол

Атака ФК «Грем'яче»
Атака ФК «Грем'яче»

ФК «Хорів» захищається
ФК «Хорів» захищається

Гості огризнулися подачею від кутового прапорця, проте Андрій Ліпич кулаками вибив круглого подалі. На 11 хв. свій момент змарнував Степан Кащин, пробивши головою, але влучив у поперечину. Після масованих наступів ФК «Грем’яче» арбітрові довелося зупиняти гру, щоби … поміняти м’яч, який дав тріщину.

Хорівці відповіли штрафним ударом і двома кутовими, але захист господарів зіграв переконливо. Згодом дві поспіль нагоди змарнував Микола Науменко, спочатку він, вийшовши на порожні ворота, заплутався у власних ногах, а згодом запалив свічку замість удару.

Ніхто не замкнув подачу з кутового
Ніхто не замкнув подачу з кутового

Хорівці відбивалися, як могли
Хорівці відбивалися, як могли

 

Після безрезультатних атак грем’ячівцям таки вдалося подвоїти перевагу. На 32 хв. Микола Науменко випередив голкіпера й головою підсік м’яч у ворота. Через дві хвилини голкіпер зреагував на потужний удар Олега Груші, однак на добиванні впевнено зіграв Степан Кащин – 3:0.
Гості помчали вперед, а після чергової подачі зі штрафного їм вдалося розмочити рахунок. Сергій Лецкалюк вчасно підставив ногу. Грем’ячівці не збавляли обертів і на 44 хв. забили м’яч, який має всі шанси стати найкращим голом сезону. Після навісу від кутового прапорця Микола Науменко боковими ножицями струсонув сітку воріт суперника – 4:1. За такого рахунку команди пішли відпочивати.

Голкіпер рятує свою команду
Голкіпер рятує свою команду

Початок другого тайму став холодним душем для господарів. Розігравши м’яч із центра поля, хорівці третім дотиком скоротили відставання – 4:2. У наступній десятихвилинці команди грали у відкритий футбол, відповідаючи атаками на атаку. Однак, якщо грем’ячівці здебільшого не влучали в ціль, то забити хорівцям заважав Андрій Ліпич.

Чергова атака господарів
Чергова атака господарів

Микола Науменко стріляє здалеку
Микола Науменко стріляє здалеку

 

На 61 хв. «сині» здобули право на кутовий: Олег Груша навісив, а Віктор Каращенко замкнув передачу – 5:2. Через три хвилини 11-й номер господарів відзначився дублем. Після пасу з центру поля Віктор обійшов захист суперника й обвідним ударом пробив у верхній кут – 6:2.

Прорив лівим флангом
Прорив лівим флангом

Пропустивши гол, хорівці згадали початок другого тайму. Гості, розвівши м’яч із центра поля, третім дотиком послали його під поперечину. Відзначився Павло Пушка. 6:3. Знову розпочався відкритий футбол, але захисні редути обох команд надійно тримали оборону.

Хорівці захищаються
Хорівці захищаються

Невдалий штрафний від Науменка
Невдалий штрафний від Науменка

На 79 хв. Андрій Ліпич потужно виніс м’яч із власного штрафного майданчика, а Вадим Жак, обігравши і захист, і голкіпера хорівців, забив у порожні ворота – 7:3.

Вихід на порожні ворота
Вихід на порожні ворота

До кінця матчу гості могли скоротити відставання в рахунку, але Андрій Ліпич грав надійно. Шанси мали й господарі, однак Микола Науменко двічі потрапляв в офсайдну пастку, а згодом пробив зі штрафного просто в руки голкіперові. Наприкінці поєдинку спалахнула невеличка сутичка, яку арбітр погасив за допомогою жовтої картки.

7:3 – ФК «Грем’яче» поки непереможний.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024