Острозькі випускники попрощалися зі школою

31 Травня 2019, 16:17
5946

Останнього весняного дня острозькі випускники попрощалися зі школою. У п’ятницю, 31 травня, у закладах освіти продзвенів останній дзвінок.

«Травневий день відлунює святково, тут радість й смуток у душі тремтить. Зібрало нині свято нас чудове – дзвінок останній в школі продзвенить», – виголосила ведуча Христина Яскульська в Острозькій ЗОШ І–ІІІ ступенів №1. Саме цей заклад розпочинав низку святкових міських лінійок.

Цього дня на свято завітало чимало гостей – батьки, бабусі й дідусі, браики й сестрички, друзі, а також посадовці. Зокрема, заступниця острозького міського голови Оксана Ситницька і головний спеціаліст відділу освіти виконкому міськради Олексій Опольський побували в ЗОШ №1. Заступник острозького міського голови Анатолій Лисий і начальниця міського відділу освіти Людмила Кухарук навідалися до ЗОШ №3. А Острозький НВК «Школа І–ІІІ ступенів – гімназія» відвідали заступниця очільника міста Ольга Логвін і методистка міського відділу освіти Наталія Драчук.

Випускники гімназії
Випускники гімназії

1
Випускники ЗОШ №1
Випускники ЗОШ №1

Останній дзвінок для випускників ЗОШ №1
Останній дзвінок для випускників ЗОШ №1

Випускники ЗОШ №3
Випускники ЗОШ №3

 

І для випускників, і тих, хто завершив черговий навчальний рік, звучало багато приємних побажань.

«Сьогоднішнє свято каже про те, що у всіх починаються веселі гамірливі канікули. Сьогоднішнє свято каже про те, що у випускників починається нове життя. Але ми, ваші педагоги, упевнені – ви все зможете, бо виросли хорошими людьми, достойними випускниками», – зазначила Руслана Лазарчук, директорка ЗОШ №1.

Жартівливі вітання й побажання слали друзям випускникам десятикласники, ті, хто тільки завершив перший клас, та інші школярі.

Як і годиться наприкінці навчального року, в усіх школах підбили підсумки – найкращим учням уручили похвальні грамоти, а переможцям конкурсів, олімпіад і змагань – дипломи різних рівнів.

«Кожен наступний рік – це час і невдач, і перемог. Але перемог, у нас, без сумніву, було більше», – наголосила Алла Параниця, очільниця острозької гімназії.


 

У школах Острога, як і України загалом, уся увага була прикута до випускників – сьогодні вони проходили своїм «колом пошани», згадували шкільні роки. В Острозькій ЗОШ №3 одинадцятикласники увійшли на шкільне подвір’я у супроводі батьків, як і вперше. Після святкової програми та «марафону» нагород (їх було надзвичайно багато) школярі зі жовто-синіми полотнами та кульками продемонстрували патріотичний флешмоб.



2

1


Останній дзвінок для випускників ЗОШ №1
Останній дзвінок для випускників ЗОШ №1




Гості ЗОШ №3
Гості ЗОШ №3






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024