«Грем’яче» і «Міраж» громлять своїх суперників: огляд ІІІ туру чемпіонату району

31 Травня 2019, 11:01
Атакує ФК «Грем'яче» 3389
Атакує ФК «Грем'яче»

У третьому турі чемпіонату Острожчини команди забили 20 голів. Щоправда, половину з них вдалося побачити вболівальникам, які завітали на стадіон Національного університету «Острозька академія», де ФК «Грем’яче» приймав сіянцівську «Чайку».

Із перших хвилин грем’ячівці ринулися в атаку й уже на 4 хв. Сергій Непомнящий пробив у дальній кут. По ходу матчу Сергієві вдалося ще п’ять разів розпечатати ворота суперника. Також до переконливої перемоги своєї команди доклали зусиль Степан Кащин, Вадим Жак і Олександр Марченко, який вдало підставив голову після подачі з кутового. «Чайка» спромоглася на гол із пенальті, яке бездоганно реалізував Артур Демчук. 9:1 – підопічні Анатолія Озімковського в другому матчі підряд громлять суперника. Детальніше про цей поєдинок – у нашому недільному репортажі.

У Бадівці місцева «Нива», яка після двох турів несподівано вирвалася в лідери, приймала курганівський «Міраж». Підопічні Петра Мороза, незважаючи на статус гостей, не залишили суперникові жодних шансів на порятунок. Дублем відзначився Владислав Мартинюк, по голу до свого активу записали Олександр Ващук, Юрій Наумець і Вадим Кобилинський. Бадівці не спромоглися навіть на гол престижу, хоча моменти були. 5:0 – «Міраж» уперше перемагає в цьому сезоні.

Найзапекліше протистояння відбулося в Хорові, де однойменний клуб зустрічався з ФК «Розваж». Це був поєдинок фактично однакових за силою команд, які грали з перемінним успіхом, переходячи з оборони в атаку. Однак фортуна була на боці гостей, яким вдалося тричі відзначитися у воротах хорівців. Результативні постріли на рахунку Миколи Степанова, Олександра Яковця й Олександра Прядуна. Господарі, якби були більш влучнішими, могли б цілком розраховувати на нічию. Однак м’ячі Вадима Фурманця й Богдана Бережного тільки звели поразку до мінімальної. 2:3 – ФК «Розваж» набирає перші залікові бали.

Після 3-го туру ФК «Грем’яче» одноосібно очолив турнірну таблицю, маючи у своєму активі 9 очок. На самому дні розташувалася сіянцівська «Чайка», якій не вдалося здобути жодного залікового пункту.

У неділю, 2 червня, відбудеться 4-й тур чемпіонату. ФК «Розваж» прийматиме курганівський «Міраж» (арбітр – Дмитро Білюк). Грозівський «Крок» завітає в Сіянці до «Чайки» (суддя – Роман Галібін). А острожани, святкуючи 919-у річницю міста, зможуть переглянути поєдинок між ФК «Грем’яче» і ФК «Хорів» (арбітр – Володимир Озімковський).

Поєдинок у Розважі розпочнеться о 12.00. Два інші матчі туру – о 14.00.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром