На базі Мощаницької школи відбулось районне свято до Дня захисту дітей

30 Травня 2019, 12:44
7378

Районне свято під назвою «Хай сонцю і світлу всміхаються діти» до Міжнародного дня захисту дітей відбулось на Острожчині. 

Цього року його відзначили на базі НВК «Мощаницька ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок», куди були запрошені діти із загальноосвітніх навчальних закладів району, повідомляють на Facebook-сторінці Острозької РДА.

Насичена програма свята, дружня атмосфера, приємні емоції та просто веселе проведення часу. Дитячий захід, який подарував радість, незабутні враження, безліч мега позитивних емоцій та чудових моментів для майже 250 дітлахів, які побували на святі. Веселого та святкового настрою додавали різноманітні ігри та конкурси, на яких дітки мали можливість заробити святкові гроші «веселики», а потім обміняти їх на подарунки у «крамниці скарбів». Усі із задоволенням виконували завдання.

Саме завдяки працівникам служби у справах дітей, відділу освіти та сектору у справах молоді і спорту райдержадміністрації хлопчики і дівчатка до Дня захисту дітей отримали щасливе та безтурботне свято.










 

Коментарі
30 Травня 2019, 20:23
Костянтинович як завжди красавчик:)
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024