Острозьке училище залучає до співпраці роботодавців

30 Травня 2019, 09:55
5812

Острозьке вище професійне училище спільно з Острозькою райдержадміністрацією зробили перші кроки до залучення потенційних роботодавців.

У середу, 29 травня, на базі Острозького ВПУ відбулась зустріч адміністрації училища з керівниками сільгосппідприємств, підприємств легкої промисловості та усіх зацікавлених осіб, повідомляють на сторінці Острозької РДА у Facebook.

1

Директор ДПТНЗ Острозьке ВПУ Олег Петриляк разом із своїми колегами професійного училища запропонували розглянути преваги випускників училища:

«Ми запроваджуємо дуальне навчання і запрошуємо роботодавців до співпраці. Це означає, що частина навчання цих студентів буде відбуватися на виробництві. Хочемо також налагодити дієвий контакт, щоб ми могли підготувати кваліфіковані кадри для нашого регіону. Створимо гнучку систему підготовки робітничих кадрів (навчання від 3 місяців до 3 років, а також підвищення кваліфікації для працівників із досвідом роботи)».

Результатів зустрічі не довелось довго чекати і вже під час розмови керівник ТзОВ «Дедденс-Агро» Віктор Щербачук погодився взяти на проходження практики на своє підприємство випускників навчального закладу за спеціальністю «Муляр. Штукатур».







2



 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром