Вітання дня: подруги дитинства вітають Інну Рожець з днем народження

27 Травня 2019, 16:30
5976

Свій 28 день народження сьогодні, 27 травня, відзначає Інна Рожець з Острозького району.

Інна родом з Волосківець. Закінчила НУВГП за спеціальністю «Гірництво», правда гірником поки не стала. Натомість, стала прекраною матусею, адже виховує двох діток: 4-річну дівчинку Сашу та 2-річного хлопчика Владислава. Зараз Інна разом з чоловіком живе на Поліссі, у Зарічненському районі. 

Оскільки, навідується на Острожчину не часто, найкращі подруги дитинства вирішили оригінально привітати її з днем народження. 

Ми дружимо більшу частину нашого життя: починаючи від дитячих ігор в хованки, через шкільні коридори і до весільних суконь одна одної. Ми разом росли, навчались, мріяли.  І нехай зараз нас розділили сотні кілометрів, ми щоразу чекаємо приїзду, зустрічі, розмови. Роки дружби не можна вмістити ні в які фотоальбоми чи книги споминів, але нехай ці кілька світлин з наших архівів нагадають приємні моменти нашої спільної юності. 

Зараз ти вже матуся, кохана дружина, однак для нас ти завжди лишишся запальною і веселою Інною Ніколайчук, яку ми надзвичайно любимо та якою дуже дорожимо. Здоров’я тобі та твоїй родині. Здійснення найзаповітніших мрій. Нехай море любові, яке дала тобі твоє сім’я, ніколи не всихає,  а тільки наповнюється. Бажаємо благополуччя, душевного спокою, родинного тепла. Нехай здійснюються мрії та реалізовуються плани. Гарного тобі настрою, приємних зустрічей та гарних новин. І нехай кордони перестають бути «розлучниками», а стають перепусткою до мандрівок, нових відкриттів та яскравих емоцій.  Будь безмежно щасливою!

Міцно обіймаємо!







Якщо ви хочете привітати рідних, близьких з важливими подіями, опублікувати пам'ятні світлини або гарні слова, звертайтесь в редакцію видання Район.Острог. Привітання приймаємо на електронну скриньку [email protected] або за телефоном: 097 876 42 15. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024