Біля Острога організовують табір-сплав для дітей, які не чують

24 Травня 2019, 10:31
4706

Поблизу Острога громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» організовує щорічний інклюзивний молодіжний табір-сплав «Літній квест».

Подія відбудеться у суботу-неділю, 25-26 травня, повідомляють організатори. 

Особливістю табору є те, що в ньому беруть участь діти, що не чують, які є вихованцями Острозької школи-інтернату для дітей з вадами слуху. Родзинкою цьогорічного таборування є участь у проекті учасників волонтерської школи «жестової» мови, які допомагатимуть у проведенні заходу та  матимуть нагоду підняти свій рівень володіння «жестовою» мовою.

Учасники програми «Літній взлет» з числа волонтерів матимуть змогу реалізувати основне завдання проекту - допомогти дітям, що мають вади слуху соціалізуватися (отримати знання та вміння з різних  життєвих компетентностей).

1

Всі учасники програми матимуть змогу:
- набути або вдосконалити своє вміння вправлятися в греблі на спортивних катамаранах та байдарках;
- пізнати красу та історію Острожчини (м. Острог, с. Межиріч)
- взяти участь в заняттях із спортивного орієнтування та туризму;
- розважитись під час вечірних посиденьок біля ватри.

2

Молодіжний табір-сплав відбуватиметься поблизу м. Острога та предбачатиме сплав річками Вілія та Горинь.

1

Проект відбувається за підтримки Управління інформаційної діяльності та  комунікації з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації.

1

За детальнішою інформацією звертатись до керівника проекту Юрія Ткачука: тел: 432145, 0679158837, або на сторінку організації: https://www.facebook.com/FondKrila

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024