Визначили чемпіона Острога з настільного тенісу

16 Травня 2019, 14:11
Нагороджують чемпіона серед дітей Тараса Форманюка 5076
Нагороджують чемпіона серед дітей Тараса Форманюка

В Острозі визначили чемпіона міста з настільного тенісу. Змагання відбулися в межах акції «Sport active day», яку цьогоріч започаткували в нашому місті.

Особисту першість цього олімпійського виду спорту провели в неділю, 12 травня. Охочі змагалися в спортивному залі Острозької ЗОШ І–ІІІ ступенів №1. Організаторами спортивного заходу були відділ із питань молоді і спорту виконкому Острозької міської ради та Острозька ДЮСШ.

«Спорт – це життя, рух і здоров’я. Саме тому в місті Острозі ми намагаємося розвивати та проводити змагання різного рівня з різних видів спорту. Отож, ми започатковуємо масштабну акцію «Sport active day», щоб популяризувати здоровий спосіб життя серед дітей, молоді й усіх острожан», – зазначила в.о. начальника відділу з питань молоді і спорту Ольга Стецюк.

Учасники змагань
Учасники змагань

Запекла боротьба за чемпіонське звання
Запекла боротьба за чемпіонське звання

Спочатку відбулося офіційне відкриття змагань. Від імені міського голови вітала учасників, бажала приємного проведення часу та захопливих ігор Оксана Ситницька, заступниця очільника Острога. Після цього розпочалися змагання.

Учасники, яких, до речі, було 26 осіб, змагалися в трьох групах – чоловіки, жінки та діти. Крім того, цьогоріч уперше провели парні змагання з настільного тенісу. Як зауважив головний суддя турніру Сергій Штундер, такі ігри виявилися надзвичайно активними, тож у майбутньому їх обов’язково включатимуть у програму.

У результаті напруженої боротьби переможцем серед чоловіків став гість із Нетішина Анатолій Вовк. Друге місце посів Віктор Доманіцький, а бронзу виборов Дмитро Буткевич. Серед дітей звання чемпіона вкотре завоював Тарас Форманюк. Другу і третю сходинку посіли відповідно Павло Повар і Віктор Новак.

У нечисельній групі жінок найкращу гру продемонструвала Тетяна Гудкова. Другою стала Віра Гонта, а третє місце виборола Ольга Стецюк.



 

У парних змаганнях призові місця розподілилися так: І місце – Анатолій Вовк/Віктор Доманіцький, ІІ місце – Дмитро Буткевич/Сергій Плисюк, ІІІ місце – Валентин Притула/Григорій Аршинов.

Призерів змагань нагородили грамотами й медалями, а переможців ще й пам’ятними статуетками. Крім того, Віталій Ундір, перший заступник голови РОДА, уручив учасникам підліткового клубу за місцем проживання «Надія» подарунки – професійні тенісні ракетки, аби й надалі розвивати та популяризувати спорт у нашому місті.

«Надзвичайно приємно й важливо, що ми активно займаємося спортом. Що ці, уже традиційні, змагання, збирають дедалі більше учасників – є тут і старше покоління, і зовсім юні гравці. Нехай так буде й надалі», – наголосив Віталій Олександрович.




 

Принагідно зауважимо, що в межах акції «Sport active day» під час відзначення Дня міста відбудуться змагання з волейболу. Крім того, у святкову програму включать показові виступи спортсменів з усіх видів спорту, що діють в Острозі: бокс, баскетбол, волейбол, флорбол. Свої вміння продемонструють легкоатлети, скейтбордисти, гіробордисти, відвідувачі гуртків і секцій танцю, бойового гопака, карате, джампінгу, футболу,  художньої гімнастики тощо.

«Організатори висловлюють щиру подяку директорці Острозької загальноосвітньої школи I–III ст. №1 Руслані Лазарчук за виділений спортивний зал для зручного та комфортного проведення відкритої першості міста Острога з настільного тенісу. Також дякуємо директоркам міської ЗОШ №3 й Острозької гімназії Любові Тимчук і Аллі Параниці за люб'язно виділений стіл для гри. Ґречно дякуємо всім волонтерам і суддім, які долучилися до організації та проведення змагань. Приємно, що завжди інформаційну підтримку ми маємо від міської газети «Замкова гора» , а також інтернет-ресурсу «Район.Острог». А особлива подяка для першого заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Ундіра за подарунки для дітей у підлітковий клуб «Надія». Відтепер, маючи професійні ракетки та м'ячі, діти зможуть достойно готуватися до змагань високого рівня», – підсумувала Ольга Стецюк.

Фото на згадку
Фото на згадку

 

 

Читайте також:

В Острозі провели змагання з настільного тенісу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024