Волонтери акції «Серце до серця» зібрали в Острозі більши п'яти тисяч гривень

14 Травня 2019, 16:08
3090

В рамках Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» в Острозі відбувався збір коштів на різних локаціях міста. У результаті волонтери зібрали 5032 гривні.

Акція тривала з 1 по 30 квітня 2019 року під керівництвом Відділу з питань молоді та спорту м. Острог. Про це повідомляють на сторінці Молодіжної ради Острога у Facebook.

До збору коштів долучились п'ять волонтерів, які були закріпленні за конкретними установами. Валерій Мирончук у Національному університеті «Острозька академія» спільно з членами Молодіжної ради Острога провели масштабний збір серед усіх навчальних груп. Ірина Казнодій була закріплена за Острозькою міською Радою. Андрій Бойко збирав кошти серед жителів міста. Анна Лавренюк допомогала зі збором у Острозькому НВК "ШколаI-III-гімназія". А Христина Яскульська стала рекордсменом зі збору коштів у загальноосвітній школі № 1.

Таким чином волонтерам вдалося зібрати 5032 грн.

Усі кошти перераховані на благодійний рахунок фонду "Серце до серця".

Організатори та волонтери щиро дякують усім усім хто приєднався до акції, адже кожна гривня допоможе дітям бути якісно обстеженими, а отже здоровими.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024