Попри нереалізоване пенальті та змарновані моменти грем’ячівці здолали ФК «Розваж»

12 Травня 2019, 17:09
Степан Кащин пробиває штрафний 3915
Степан Кащин пробиває штрафний

Стартував Чемпіонат району з футболу. У неділю, 12 травня, ФК «Грем’яче» приймав гостей із Розважа на стадіоні Національного університету «Острозька академія».

Грем’ячівці розпочали гру з центру поля й уже через дві хвилини створили перший напівмомент, однак м’яч потрапив до рук голкіперу. Відразу було помітно, що гості будуть грати другим номером, намагаючись скористатися помилкою суперника. На 6 хв. поєдинку розважець несподівано бахнув із-за меж штрафного майданчика, однак м’яч пролетів надто високо. Після хорошої комбінації господарі вийшли в чергову атаку, проте Степан Кащин із декількох метрів не влучив у ворота. Господарі тиснули, але загроза прийшла з іншого боку. На 18 хв. розважці вибігли в контратаку, а захисники «Грем’ячого» порушили правила в межах власного штрафного майданчика. Арбітр справедливо призначив одинадцятиметровий. Удар – і Андрій Ліпич відбив м’яч, який летів по центру воріт.

Чергова атака ФК «Грем'яче»
Чергова атака ФК «Грем'яче»

 

Розважцям і далі нічого не вдавалося. На 23 хв. «сині» провели вимушену заміну й на поле вийшов Микола Науменко. Грем’ячівці й далі продовжували тиснути, але ні стандарти, ні позиційні атаки не приносили користі. Наприкінці тайму гостям вдалося забити м’яч у ворота Андрія Ліпича, але боковий арбітр справедливо підняв прапорець, зафіксувавши положення поза грою.

До свистка на перерву «Грем’яче» продовжувало облогу воріт суперника, марнуючи перспективні моменти.

Футбольні миттєвості поєдинку
Футбольні миттєвості поєдинку

 

Друга сорокап’ятихвилинка розпочалася з атак господарів, однак захисні редути розважців пробити не вдалося. На 52 хв. грем’ячівці здобули право на пенальті, проте рахунку відкрити не змогли – Степан Кащин улучив у стійку.

Нереалізоване пенальті. Далі буде стійка
Нереалізоване пенальті. Далі буде стійка

 

«Сині» продовжували з усіх боків штурмувати ворота гостей. Розважці багато фолили, а штрафні у виконанні грем’яцьких футболістів не становили жодної загрози. На 66 хв. господарі влаштували чергову облогу й після проходу лівим флангом м’яч потрапив до Степана Кащина, якому нічого не залишалося, як проштовхнути круглого у ворота. 1:0.

Відразу після пропущеного гола розважці побігли вперед, але їхня атака захлинулася, так і не розпочавшись. До фінального свистка гра відбувалася на половині поля «помаранчевих», але їхній захист, як і голкіпер, діяли бездоганно. Грем’ячівці продовжували марнувати момент за моментом, пробиваючи або повз ворота, або в захисну стіну суперника. Після чергової подачі з кута поля розважці ледь не зрізали м’яч у власні ворота, однак голкіпер зіграв надійно.

Боротьба у штрафному майданчику розважців
Боротьба у штрафному майданчику розважців

Після подачі кутового
Після подачі кутового

 

У такому темпі команди дограли до фінального свистка. 1:0 – ФК «Грем’яче» здобув складну перемогу.

У неділю, 19 травня, ФК «Грем’яче» завітає до Грозова на поєдинок із місцевим «Кроком», а розважці відпочиватимуть, адже ФК «Острог» знявся зі змагань.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024