Острозька школярка перемогла на всеукраїнському конкурсі

10 Травня 2019, 10:54
Острозький НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія» 4142
Острозький НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія»

Школярка з Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія» Анастасія Бриненко стала переможницею всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

Четвертий (підсумковий) етап XVIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої» відбувся в лютому на базі Державного науково-методичного центру змісту культурно-мистецької освіти. Конкурсанти змагалися в таких номінаціях: «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».

На підсумковий етап конкурсу з усіх областей України була надіслана 251 учнівська творча робота. Як ми раніше повідомляли, Рівненщину в фіналі представляло 20 школярів, з-поміж яких острозька гімназистка.

Члени журі обрали 50 найкращих робіт. Відповідно до Наказу МОН України від 7 травня 2019 р. № 613 «Про підсумки 4-го (підсумкового) етапу XVIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» Анастасія Бриненко, дев’ятикласниця Острозької гімназії, стала однією з переможців у номінації «Література». Конкурсна робота дівчини – «Спомини Старої Школи» (есе-фентезі).  Готувала школярку до конкурсу вчителька Лариса Конончук.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024