Острозька зірочка переспівала конкурентів на міжнародному фестивалі

02 Травня 2019, 12:08
Оля Свинарчук 4892
Оля Свинарчук

Юна острозька зірочка Оля Свинарчук здобула чергову співочу перемогу. Диплом третього ступеня співачка привезла з міжнародного фестивалю.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Європа молода-2019» тривав упродовж 27–30 квітня (конкурсні дні – 29–30 квітня) у Києві. До участі запрошували учасників до 25 років, які представляли доробки в таких номінаціях: «Академічний вокал», «Народна пісня», «Світовий хіт», «Авторська дитяча або молодіжна пісня», «Національний хіт». Відбір на співочі змагання проводили за попередніми заявками.

Острожанка, вихованка вокального ансамблю та студії естрадної пісні «Вернісаж» (Нетішин, керівниця – Ольга Дьячина) Оля Свинарчук, будучи однією з фіналісток, виступала у віковій категорії 10–12 років. Виконавши композицію «I love you like a love song», юна острозька зірочка посіла ІІІ місце в номінації «Світовий хіт».

«Наші враження від конкурсу дуже позитивні, адже ми отримали надзвичайно цінний досвід та враження, нові знайомства. На цьому конкурсі боротися довелося з дуже сильними учасниками з 10 країн. Як результат маємо диплом лаурета 3 ступеня та запрошення на конкурс в Румунію Golden dolphin. За нього щиро вдячні нашому викладачу Ользі Дьячиній та, звичайно, команді вернісажівців і їхні підтримці. Ще нашій Острозькій гімназії, у якій Оля навчається, за розуміння та терпіння. Бо ця підтримка, яку відчуваєш на відстані, коли бачиш, як діти щиро радіють здобуткам один одного, допомагають та підбадьорюють, коли вік не є перешкодою для дружби, стимулює дитину працювати, любити та вірити в те, що вона робить. Ми, батьки, – лише підтримка, довіра і любов. Часто чуємо запитання, чи бачимо ми нашу доньку в майбутньому співачкою? Завжди відповідаємо, що це буде її вибір. Наступним звучить запитання на кшталт: тоді для чого ми цим займаємось і вкладаємо в цю галузь? Тому що це розвиток дитини, адже це вміння наполегливо працювати, грати в команді, уміти володіти собою перед аудиторією, перед камерою, навичка іти до мети, долати перешкоди і труднощі», – розповіла Марія Свинарчук, мама юної співачки.

2
Родина Свинарчуків із директором фестивалю Тетяною Апанасенко
Родина Свинарчуків із директором фестивалю Тетяною Апанасенко

 

Вітаємо Олю, її батьків і педагогів!!!

Коментарі
02 Травня 2019, 17:06
Молодчинка!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024