У бібліотеці згадали подих чорного Полину

01 Травня 2019, 10:10
3911

В Острозькій центральній районній бібліотеці пригадали роковини Чорнобильської трагедії. Година-спогад «Гіркий подих чорного полину» поєднала книжкову виставку, показ аудіопрезентації і фільму, спілкування з живим свідком подій на ЧАЕС.

На захід, який провели напередодні 33 роковин, завітав ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Олександр Ламах. Олександр Леонідович розповів про події в самому горнилі Чорнобиля, демонстрував фото зі сімейного архіву. Присутні переглянули презентацію «Чорнобиль – немає майбутнього часу» та документальний фільм «Чорнобиль. Точка часу». Крім того, у бібліотеці діяла книжкова виставка «Пам’ять Чорнобиля – пам’ять болю».

Книжкова виставка про трагедію на Чорнобильській АЕС
Книжкова виставка про трагедію на Чорнобильській АЕС

 

«Пам’ятаючи про страшні сторінки історії, ми віддаємо шану пожежникам, військовослужбовцям, будівельникам, ученим, медикам, представникам усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їх подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам’яті українського народу», – зазначають у бібліотеці.

 

Читайте також:

Острожани вшанували роковини Чорнобильської трагедії

Розваж: школярі пригадали 33 річницю Чорнобиля

Коментарі
01 Травня 2019, 19:01
тушив весь Радянський Союз,, а тепер якщо станеться біда полинова, то самі будемо пити цей гіркий настій, європа не допоможе,а дуже часто почав полин нагадувати про себе, то південноукраїнська, то кузнецовська
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром