«Христос воскрес!» – відомі острожани вітають із Великоднем

28 Квітня 2019, 10:03
7497

Настало довгоочікуване світле свято Воскресіння Христового. Цього дня і впродовж тижня, аж до Провідної неділі, віряни вітатимуть одне одного словами «Христос воскрес!» – «Воістину воскрес!». А ще впродовж Великодніх свят прозвучить безліч щирих і добрих привітань. Багато відомих острожан розмістили свої святкові побажання в соціальних мережах. Ми зібрали для вас ці вітання і щиро зичимо, щоб усі найкращі побажання стали реальністю!
Острожанин Віталій Ундір, депутат Рівненської облради, перший заступник голови Рівненської ОДА привітав земляків зворушливим відеозверненням. Віталій Олександрович бажає краянам насамперед миру й злагоди.

Інший депутат Рівненської облради Олександр Корнійчук розмістив на своїй сторінці лаконічне вітання, доносячи до сердець головні слова: «Христос воскрес!»


 

Острозький міський голова Олександр Шикер також привітав жителів міста. Очільник громади нагадує, що Великдень – свято, яке стирає межі між людьми, та бажає багато гараздів.


 

Головний лікар Острозької ЦРЛ Василь Веляник також не залишився осторонь. Василь Васильович зичить душевного світла і любові.


 

На сайті Острозької академії ректор НаУОА Ігор Пасічник і весь-професорсько-викладацький колектив також щиро вітає краян зі святом. А Музей історії Острозької академії доєднує до вітань симпатичну листівку з побажанням усіх благ.


 

Район.Острог також щиро вітає всіх своїх читачів, жителів міста і району, тих острожан, яких доля закинула далеко від рідної домівки, зі світлим святом Воскресіння Христового! Нехай воскреслий Господь подарує мир у душах, родинах і нашій країні, нехай очистить помисли, сповнить душі любов’ю і добром! Христос воскрес! Христос воскрес! Христос воскрес!


 

Читайте також:

Великодня ніч в Острозі: у храмах міста освятили паски

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024