Острозькі ліцеїсти найкращі серед допризивної молоді Рівненщини

24 Квітня 2019, 15:01
4672

Курсанти КЗ «Острозький обласний військовий ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради стали переможцями Щорічної спартакіади серед допризовної молоді у Рівненській області.

Допризивна молодь Рівненщини змагалася впродовж трьох днів в обласному центрі та на спортивних майданчиках Острога. Першого дня в місті Рівне учасники змагалася у стрільбі з пневматичної гвинтівки, метанні гранати Ф-1 на дальність і плаванні. Проведення стрільб з пневматичної гвинтівки забезпечувала Рівненська обласна організація ТСО України. Одним зі співорганізаторів змагання був відділ з питань молоді і спорту виконкому Острозької міської ради (в.о. керівника Ольга Стецюк).


 

Другий і третій день юні спортсмени провели в Острозі на базі обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою та стадіоні Національного університету «Острозька академія». Там вони підтягувалися, змагалися на бігових доріжках (100 м і 1500 м) та долали смугу перешкод.

Змагання зі стрільби
Змагання зі стрільби



 

У командному заліку за підсумками трьох днів змагань кращими стали представники Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Друге місце посіла команда  Рівненського району, на третє – команда Сарненського району.

На урочистому закритті змагань і нагородженні переможців був присутній начальник управління у справах молоді і спорту Рівненської обласної державної адміністрації Ліпський Віталій Володимирович та голова Рівненської обласної організації ТСО України Скиба Микола Олександрович. За підсумками змагань команди-переможниці в загальному заліку були нагороджені кубками та дипломами, а переможці в особистому заліку – медалями та грамотами від начальника управління.



 

За інформацією Товариства сприяння обороні України
 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024