В оженинській школі з’явилося великоднє деревце

24 Квітня 2019, 12:18
3437

У НВК «Оженинська ЗОШ І–ІІІ ступенів – ліцей – ДНЗ (ясла-садок)» ім. Т. Г. Шевченка тривають приготування до світлого Христового Воскресіння.

До свята у закладі учні та педагоги прикрасили великоднє деревце. Відео зі святковою декорацією з’явилося на сторінці закладу у соціальній мережі Facebook.

«У нашому закладі пишно «зацвіло» святкове Великоднє деревце, яке, мимоволі, нагадує всім, хто переступив поріг школи про наближення світлого дня – Воскресіння Господнього! Прекрасний пасхальний антураж, створений власноруч учнями та вчителями, піднімає настрій, надихає на оптимізм, адже споглядаючи на цю красу на зміну негативу приходять позитивні «осяйні» думки, які нагадують, що ось-ось до наших осель прийде найсвітліше свято Великодня», – зазначають у ЗНЗ.

Школярі прикрасили великоднє деревце писанками, виготовленими в різних техніках, декоративними квітами та підготували виставку малюнків. Це допомогло не тільки створити святковий настрій, а й поглибити знання про свято Воскресіння Христового та його традиції.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024