Команди з 10 областей підкорювали Острожчину

17 Квітня 2019, 20:51
2961

В Острозі відбулися пригодницькі перегони «Ostrog trail-2019 (Пекельна гонка)».

Екстремальні туристичні змагання з пішохідного туризму провели на Острожчині минулих вихідних. Як повідомляють на сторінці змагань у Facebook, участь у «Пекельній гонці» взяло 35 команд із десяти областей України. Гості Острозького району не тільки активно проводили час, власним прикладом популяризували здоровий спосіб життя, а й знайомилися з історичною спадщиною краю та природними об’єктами НПП «Дермансько-Острозький».


 

Змагання провели в двох категоріях складності: I к. с – 50 км (24 години на подолання) та II к. с – 20 км (15 годин на подолання) за правилами спортивного орієнтування (екстрим-гонок у режимі нон-стоп). Долаючи дистанцію, у кожній локації команди залишали відповідні мітки. За результатами проходження шляху були визначені переможці.

У першій категорії складності (дистанції більше 50 кілометрів) І місце посіла команда «Мультики» з Білої церкви (час – 17 год 17 хв); ІІ місце – «Миклухо-Маклай» (Луцьк); ІІІ місце – збірна команда дівчат зі Львова та Чернігова «Тарарам».


 

У другій категорії складності (дистанція більше 20-ти кілометрів) переможцями стали «Мультики Mix» (Біла Церква), які здолали дистанцію за 3 год 27 хв.  ІІ місце посіла луцька команда «Вовки», третіми були представники Львова «Вітролом».







 

«Дякую організаторам «Ostrog trail» за участь в чудових змаганнях, які дають змогу відпочити від буденної рутини та перевірити свої можливості», – відгукнувся про захід лучанин Дмитро Штурма.

 

Читайте також:

Острог представили на міжнародній туристичній виставці

Екскурсія, мандрівний табір та екстремальні змагання: Острог готує туристичну програму весни

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50