Острог представили на міжнародній туристичній виставці

09 Квітня 2019, 13:54
5285

Острог представили на наймасштабнішій в Україні міжнародній туристичній виставці.

Захід «Україна – подорожі та туризм / UITT-2019» минулого тижня зібрав у Києві понад 300 компаній з 23 країн світу та 39 міст і регіонів України. До делегації  Рівненщини від Острога входили Анастасія Драчук, керівниця Туристично-інформаційного центру Острога (ТІЦ), та Максим Жуковський, директор туроператора «Мереживо мандрів».

Як заначили Ярослава Гаврилова, заступниця начальник управління культури і туризму Рівненської ОДА, цьогоріч «Рівненщина туристична» представила інтерактивні подорожі до Тунелю кохання та Тараканівського форту за допомогою сучасного Travel box.

«Острог, як і попередні роки, представляв свої туристичні ресурси, адже нам є чим вразити будь-якого туриста. Цього року мені як керівнику ТІЦ м. Острога вдалося спільно з заступником Державного історико-культурного заповідника м. Острога розробити промоційну листівку з важливою інформацією про функціонування комплексу музеїв заповідника. А також було представлено театралізовано екскурсію містом «Легенди від нічного бургомістра», – розповіла керівниця ТІЦ Анастасія Драчук.

Виставка «Україна – подорожі та туризм / UITT-2019» традиційно розпочинає туристичний сезон. Принагідно зазначимо, що в Острозі туристичний сезон планують розпочати 10 травня. Організатори обіцяють багато цікавого.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024